De mondhygiëniste stelt samen met de patiënt een persoonlijk plan op om het gebit gezond te maken én te houden. Zij begeleidt de patiënten gedurende dit traject door het geven van onder meer instructies en het verwijderen van aanslag en tandsteen zowel boven als onder het tandvlees. “Het doel van mijn werk is het realiseren van een goede mondgezondheid, gezond tandvlees, een frisse adem en stralende tanden!”

Angstig voor de behandeling? Dit hoeft niet! Er wordt tijdens het eerste consult ruimschoots de tijd genomen om alle handelingen door te nemen. Bovendien is de mondhygiëniste bevoegd om lokale verdoving te geven. Pijn tijdens de behandeling is dus niet nodig.

Bij de Praktijk voor Mondhygiëne Bergen op Zoom kan men terecht voor uit­gebreide gebitsreiniging en polijsten, uitgebreide parodontale behandeling (indiens gewenst onder ver­doving), voor­lichting en instructie over mond­gezond­heid, na­zorg en instructie aan mensen met im­plantaten, bacte­riologisch parodon­taal onder­zoek (kweek) en het des­kundig bleken van het gebit.

Korenbloemstraat 2a
4621 HX Bergen op Zoom
Tel. 0164-250090
info@mondhygieneboz.nl

Rabobank 12.27.49.286
KvK 20171032